2007. június 29., péntek

Csapásmérés

Az Usa központi harci álláspontja, az egész glóbuszt figyelő, és az amerikai cspásmérő erőket irányító központja a Sziklás hegység mélyében levő NORAD. Ha a viláűgot valaki meg akarná semmisíteni, innen tudná megtenni...
Az USA legmodernebb stratégiai bombázója a B-2. Lopakodó technikával készült, nem a sebessége a legfontosabb. A Jugoszláv háborúben , és Irakban is használt gépet még nem sikerült lelőni.

Az Amerikai Egyesült Államok régebbi stratégiai bombázója a B-52 amely már Vietnámban is bizonyított. /Guam/


TU-160 stratégiai bombázó, az orosz hadsereg legmodernebb csapásmérő bombázója. Kétszeres hangsebességgel közelíti meg célkörzetét.








Tomahawk tipusú cirkáló rakéta kilövése. Gyakorlatilag kivédhetetlen fegyver.














Ez egy ABC Csernobil közekében. Már nem laknak itt emberek, és nem is fognak...















Pripjaty. Város Csernobil közelében. A "békés atomenergia" is veszélyes lehet, hát még a nem békés!
Pripjaty


A hatalom biztosítása erővel lehetséges.A büntetés nagysága egyenesen arányos az elérni kívánt céllal. A globális hegemónia globális fegyverrendszerek telepítését igénylik.
És megint a szigetek, nevezetesen a koráll zátonyok, atollok. Az Egyesült Államok nukleáris bombafejlesztései során igen hamar kinőtte saját területét. A csendes Óceán távoli csendes, érintetlen területei váltak az atom és hidrogénbomba kipróbáűlásának területeivé. Salamon szigetek, Bikini Atoll, Kwajelein Atoll.

Nincsenek megjegyzések: